От географска гледна точка на местоживеенето живеещите на село са селяни, в града граждани, в столицата столичани и доста в повече.
Все пак в цял свят е възприето ситито и прованса да се изразя по-модерному
От географска гледна точка на местоживеенето живеещите на село са селяни, в града граждани, в столицата столичани и доста в повече.
Все пак в цял свят е възприето ситито и прованса да се изразя по-модерному
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Neo (04-03-2015)
то и аз гледам сеир че инстата нещо бавят тегленията та дано утре стане превода че да се пусна по пързалката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (04-03-2015)
А бе как така само ние нямахме това инфо
Да аз го четох това , властите ще разследват това покачване след като не бяха променени лихвите , банката на Австралия потвърди информацията и спомена че не се е отказала от намаляването на лихвите предвид инфлацията в страната , просто е отложила понижението , кога ще го направят обаче не намерихщяхме да направим едни бързи 100 пипса...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Neo (04-03-2015)
Еми то новина от днеска човек , ако го знаех преди няколко дни нямаше да вляза тъй , ама лихви , как да не вляза![]()
Така е било едно време и все още има нещо запазаено от това, но казват света все повече се превръща в едно голямо село. И по мои лични наблюдения важи в голяма степен. .. поне заличаването на моралните граници (Ислямска държава са си отделна държава), интелектуалните са си строго индивидуални за всеки човек така или иначе, независимо къде живее.
----------
Точно щото има лихви трябва да се внимава с обемите и посоките. Виж коментарите под новината , този е особено поучителен и знаменателен: "****en knew there wouldnt be a cut. Last time I'm listening to the "experts".![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Neo (04-03-2015)
Аз не бях с голям обем , еврото ми върна всичко днескаТака е било едно време и все още има нещо запазаено от това, но казват света все повече се превръща в едно голямо село. И по мои лични наблюдения важи в голяма степен. .. поне заличаването на моралните граници (Ислямска държава са си отделна държава), интелектуалните са си строго индивидуални за всеки човек така или иначе, независимо къде живее.
----------
Точно щото има лихви трябва да се внимава с обемите и посоките. Виж коментарите под новината , този е особено поучителен и знаменателен: "****en knew there wouldnt be a cut. Last time I'm listening to the "experts".![]()
Елке, света ще ти стане едно голямо село, кога може да палнеш самолетчето и да идеш къде решиш, към този момент имаш само инфото прозорче от компа какво са пуснали хората в нета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хубава идея, дано някой ден и по тоя начин погледна света.Иначе практиката: половината български селяни (и цигани) се изнесоха в големите западни градове преди и отвъд океана, още толкова селяни от целия свят се изнесоха пак там - е не ми казвай, че не са оселянчени вече тия градове (поне много повече отпреди)
То е достатъчно и само малко филмите да им погледаш и ти става ясно каква селяния и тъпотия се шири там... да не кажа по-голяма и от тукашната... (има си и изключения де)
Пс: иначе съм общувала с много чуждненци и на живо, макар и в качеството им на туристи.
Последна редакция от Eli2356 : 04-03-2015 на 23:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Neo (04-03-2015)