Виж само какво стана!!!!
Проби подкрепата брутално все едно такава няма!!! тука очаквах подкрепата да го задържи поне малко но явно ще има много сериозно спускане.
Ако задържи под тези нива утре направо добавка с 0.20 лота ще направя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми отнесе лимита сега за днес стига
време е за почивка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (12-03-2015)
Ще додачакаме до утре и ще стане ясно накъде ще хване влакчето дано да е експресен
да няма спирка никаде по пътя![]()
pablo (12-03-2015)
Много добра заявка дава /влака/ дори е възможно до 1.15 да стигнем /за сега това са само далечни цели/.
Тук поне е ясно коя е силната валута /ози/ и коя е слабата /евро/ сега трябва да уточним сега ли е момента за вход!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
колеги, уточнявайте че за евро/ози говорите.. понякога влизам тука и се шашкам от посоки и котировки..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Виж сега то кога му се пие на човек хич не му дреме
Колко е часа ........
Това е все едно да ми се прави любов и да не направя![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (12-03-2015)