Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм попадала на такъв експерт... горе долу правеше някакви сделки около завършека на деня с променлив резултат... после попаднах на експерт за борба с хаоса по всяко време на денонощието и се оказа по-печеливша. Тази стратегия е по-добре на ръка да се търгува ми се струва...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ухх
то не че няма хляб в реминисценсиите на пазара ама таз стратегия много урбулишка бре малко е на тука има тука нема
вече десет дена се разправям с едно момче модераторче на маркета дано да опубликова новия ми продукт
при него има такава техника но тя се казва локиране и машинката работи денонощтно
Измъчват ме тези модераторчета мене
Сега змислили нова мода за инквизиция .
пишеш им че така така експерта трябва да работи на М30 по еврото и другаде не бива да работи щото не е ефективен
да ама не
те си го тестват примерно на златото по М15 и после ти разправят че тестера давал грешка
А бре аланкоолу кой този идиот дето ще тества екперт за еврото на друг тайм фрейм че и на друг инструмент че пък и на златото![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
който разполага с време може и да си я пуска ръчноИ аз съм попадала на такъв експерт... горе долу правеше някакви сделки около завършека на деня с променлив резултат... после попаднах на експерт за борба с хаоса по всяко време на денонощието и се оказа по-печеливша. Тази стратегия е по-добре на ръка да се търгува ми се струва...
експерта който си имала може и да е този който ще кача аз а може и да е бил друг а може да качиш и другия за хаоса да го видим и него
presptc (04-03-2015)
stts, дано да ти е успешен трейда тая нощ и да има добро движение струва ми се обаче че отсъпа от цената трябва да се понамали малко от 25 пипа на 15-20пипа
мерси дани ,на толкова точно съм го направил, на 15 пипса ...
лошото е обаче че така трябват 7 добри дни да избият един ударен стоп от 100 пипса ....![]()