ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (04-02-2016), albagpipe (05-02-2016), Eli2356 (20-02-2016), malivatha66 (21-02-2016)
10 тайни, които не знаете за ангелите на Victoria’s Secret
Прочети повече на: http://profit.bg/news/10-tajni,-koit...id-146916.html
Вероятно има и други тайни които са ми неисвестни около тези момичета
Сега ще си разбридам чорапите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Млада жена от Афганистан с право си спечели прозвището „силиконова кралица“
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...53306692806074
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (22-02-2016)
Albe, личи си че не е с оптичен стабилизатор.Дргия път с D-12 да се оборудвате подобаващо, чакам нещо с поне 10 мегапиксела.
Д, къде са тия красоти?
На тези малко им завидях - Нашенци обикалят света на автостоп с 3000 лв бюджет
Сайтът им http://bgmagickervan.com/, и най-вече бюджетът им - не за друго - доказват, че може да направиш любимо нещо, да видиш екзотични далечни места без да се съобразяваш с бюджета
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2016 на 01:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какво означава 'оптичен стабилизатор'Статив?
![]()
![]()
![]()
Не, ако си мърдаш ръката по време на снимка да не се размазва образа, въобще да излиза ясна картина е целта. Оптичен е по-добре от цифров, понеже се постига с разместването на едни лещи вътре в обектива, които компенсират движението му, а цифровия само малко имитира изчистване на образа; обикновено се използват едновременно (доколкото знам... и ако има оптичен въобще) ... При статива няма нужда от стабилизатор.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз си мисля, че разместването/размазването е в следствие на нощния режим, оти му трябва повече време за експозициятаАмм не съм се занимавал
![]()
Зависи... на какъв режим е апарата, а то това даже не е с фотоапарат а с телефон. И аз напоследък не съм се занимавала с нощните режими на моя апарат, но си спомням че вярно на тъмно трябва повече време за снимката да си неподвижен, иначе се размазва.
----------
Я ти по-добре кажи ВЗЕ ли си нещо от софтуера на НАСА?![]()
mck (21-02-2016)