И без издънка да има пак ми се получава , аз си представям някакви неща и ми става смешно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Още ми тежи на съвестта че ми беше смешно,една зима бях в девети клас и един дядо с един балтон върви изтъпанчен че като се метна по гръб на един лед ,наистина много смешно ми стана а той горкия чак дишането му спря,хем се опитваме с още един човек да го изправим хем едва си сдържам смеха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То смешно може да ти стане и от много текстове без да си представяш и без да има усмихващи се икони.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А защо се получава така как мислиш ?Защо по-често е хората да се смеят когато някой падне на улицата, от колкото да се притесни и да помогне?
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз пък никога не съм се смял някой като падне![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ами то смешното си е смешно,аз примерно обичам такива комедии дето падат стават търкалят се,а помоща си е отделно,как да не помогнеш на човека,като е пострадал.
Ама ето виж че Барабата не се смее като падне някой , явно за едни едно е смешно за други не е толкова
----------
Гледал съм и такива клипчета където някой се спъва в нещо и се пребива като куче и от страни някакъв се спуква да се смее и след 1 метър и той се пребива и тогава този първия, където е охкал до преди секунда започва да се смее на втория , а втория започва да охка![]()
по темата днеска си купувам една секция от Явор и тя е на промоция. само за първите 10 бройки.
и пред магазина опашка. обаче за да си вземеш секцията трябва да идеш чак на втория етаж там да ти оправят някви документи и тогава.
и разбира се някакво симпатично девойче в разходката от вратата до 2рия етаж се прережда и почва една дъндания. и накрая пак стана така че всеки който е чакал на опашката да си получи секцията с едно изключение, имаше друго девойче което закъсня дори ама беше много нахално и то си взе преди една дето чакаше много отдавна само защото едната я е срам да си отвори устата а другата се бута.
И управителя на магазина попрецака още обстановката.
А и въпросното момиче което успя да се набута да си вземе секцията е идвала на интервю за работа при мени е супер смотана. Едвам говори, никво самочувствие.
И как става това. Как може това момиче да събере наглост да се бута а като я питаш нещо и не може да говори![]()
То едно е да гледаш някой клип или филм , па друго е да гледаш съвсем реална ситуация и да се смееш кът идиот насреща![]()
![]()
то тогаз някой сериозен кът мен може и шамар да ти подари
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.