"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Добре мерси ще го има предвид , но да се надявам да не ми се случват такива неща на този етап , а за Паркинсона не вярвам - ръцете ми не трепват![]()
Да това е добре , че го пишат, така да се каже ми въздейства полижително или така наречения плацебо ефект![]()
Да знам го това и да си го представяш същотази теория се основава на това , че човек по този начин си кодира тези цели и приятни моменти в подсъзнанието и след това всичко което правим е насочено към постигането на тези неща без дори да го осъзнаваме
Не мога да ти кажа, понеже това е подсъзнателно , но според мен работи до някаква степен. Всички неща които правим са в стремеж да постигнем нещо, но какво е закодирано в подсъзнанието ниЧовек, който е неуверен и постоянно повтаря "няма да се получи" той вече предварително е решил изхода от нещата и всичко което ще прави ще е в стремежа си да покаже пред себе си , че е прав , че нещата няма да се получат. Както се казва "битките се печелят още преди да бъдат започнати"
Последна редакция от Новобранец : 11-04-2014 на 10:27
Колега едно допълнение към максимата за битките мисъл на Суворов. Повече пот в ученито по малко кръв в боя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тук и хороскопи ли се коментират веченяма лошо де , време да минава
.................................................. .................................................. ...........
----------
то и аз съм имал такива моменти , когато си в официална среда, а стане някаква издънка например.................................................. ..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не винаги е така , но пък има ли я тази комбинация прост пък нахален става неописуемо.................................................. ......................................
Хоростоп .......звездите ми го говорят![]()
![]()
![]()
![]()
Вие ку пребягвате и към екстрасекси методи ....![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.