Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А дано да е така. Ще се надяваме на нещо, някой път................................
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Депозити за 11,72 млрд. лв. не са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ), сочат изчисления на "Стандарт" на база данните на БНБ към края на 2012 г. Това означава, че 24% от общата сума на влоговете на фирми и граждани (общо 48,7 млрд. лв.) не са гарантирани.
----------
Както и в Европа банковите влогове у нас са гарантирани до сумата от 196 хил. лв. (100 хил. евро). За целта във ФГВБ има натрупани 1,828 млрд. лв. Всички банки са превели в срок вноската си във фонда за 2012 г., която общо за трезорите е 246 млн. лв., стана ясно вчера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
batdino (21-04-2013)
.................................................. .................................................. .................................................. ......
Благодарности за инфото!!! Още утре хуквам да обикалям банките - ще си редуцирам всичките сметки, които сега са над 196000 лв. Надявам се, до края на следващата работна седмица да приключа.
.................................................. .................................................. .................................................. ......
пусни и секретарката с едно пълномощно да не те изпреварят после ще и се отплатиш подобаващо................................................... .................................................. .................................................. ......
Благодарности за инфото!!! Още утре хуквам да обикалям банките - ще си редуцирам всичките сметки, които сега са над 196000 лв. Надявам се, до края на следващата работна седмица да приключа.
като е отворена темата за алчност и амбиция искам да ви кажа е за три часа направих 1200 пипса на паунд /нзд и почна да коригира !
----------
Имаше абсол'тно всички предпоставки да спре да пада , но алчноста надделя - викам си ще я оставя да падне още малко и тогава да купя !
----------
постоянното отлагане и алчност ме накараха да изчакам и най накрая станах от компа за два часа , след което като се върнах бях на 750 пипса на минус и не след дълго ме затвори !
----------
така че винаги трябва да имаш момент в който наистина да си кажеш край и да спреш докато можеш !
----------
най добре е да се играе със стопове и лимити , макар че аз си нямам и на идея как става самото поставяне на стоп или лимит !
----------
пробвах се един път ама нещо не ми се получи и сега разчитам на т.н. амбициозност да надделее над алчността /
----------
Не съм сигурен дали самата платформа метатрейдър позволява да се поставят стопове и лимити ?
----------
При търгуването с друга платформа - делта традинг ги позволява , но тука незнам как става ?
5-цифрени котировки гледаш, нали
пипа е четвъртата цифра конкретно в тая валута
п.п. толкоз много мнения едно след друго може да ти навлекат неприятности![]()
Иметата позволява ,но трябва да поцикаш да ги понаучиш.Аз почнах с делтата и после метата ми се струваше много трудна.