ами зависи , има доста хора които се притичват на помощ и без да се смеят .................................................. .................................................. .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и такива да , но има и смесен тип които тичайки да помогнат се смеят..![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Имам бая нецензурни думи за тебАааа.. ето да видиш ти сега колко е хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
няма никакъв смисъл да се инвестира в нещо свързано със спорт в България. при положение че сме държавата в която има най малко спортуващи.
аз направих тая грешка и 4 години бях много зле.
апък за жени е още по зле. Следващ бизнес ако правя изобщо няма да е свързан със спорта, освен ако не е нещо за деца. Просто нашата култура е за ядене и пиене и почивки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо ба , аз тъй познавам едно момче дето си направи фитнес
Но си е за мъжеи вкара вътре към 10 бона и ги изби за една година
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Възпитан съм![]()
![]()
![]()
И след това до бурно сдобряванеда не стигнем до разправийки![]()
![]()
Е , значи това ти харесваили няма значение
![]()
Аз ми стана интересно с фитнеса на колегата ,че кът гледам то вътре празно ... тъй едва ли инвестицията е по-голяма от 5 бона (то кът че ли предимно е за мазилка и стикери )![]()
![]()
Но пък рекламата играе голяма роляно кът гледам съдържанието и се обърквам малко , дали хората се връщат отново
![]()
![]()
![]()
ти на колко си години бе пич ?Аз ми стана интересно с фитнеса на колегата ,че кът гледам то вътре празно ... тъй едва ли инвестицията е по-голяма от 5 бона (то кът че ли предимно е за мазилка и стикери )![]()
![]()
Но пък рекламата играе голяма роляно кът гледам съдържанието и се обърквам малко , дали хората се връщат отново
![]()
![]()
гледам ти постовете и цифрите дето пишеш и ми е много интересно.
тоя дето е направил фитнес за 10к да не е бил в някое мазе с 2 уреда и да е взимал по 50 стотинки за вход..
преди 15 години ходех в един такъв фитнес![]()
lideto000 (11-04-2014)