тука лек-полек продължава да си катери.. сега пък ме сърбят ръцете за дълги ама след такава загуба знам, че човек не трябва да пипа нищо..
тука лек-полек продължава да си катери.. сега пък ме сърбят ръцете за дълги ама след такава загуба знам, че човек не трябва да пипа нищо..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (03-03-2015)
Аз леко ти намекнах за евентуални изненади /мога ли да знам със сигурност/ но сега съм доволен от себе си.
Взех да тествам нова стратегия: щом всички са в една посока аз да контря!!! Сега съм дълъг при евро йена а всички ми повтарят КЪСО.
Ще видим какъв ще е резултата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пропуснал съм този ти пост колега.. аз поне вчера не видях никой от колегите да говори за изненада..Аз леко ти намекнах за евентуални изненади /мога ли да знам със сигурност/ но сега съм доволен от себе си.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
по скоро контриш тренда ...... тея дето са за късо явно го следват .... и когато даде сигнал и те ще преминат на дълги, а ти ще си мислиш че си излезнал прав ......само да не тръгне надолуАз леко ти намекнах за евентуални изненади /мога ли да знам със сигурност/ но сега съм доволен от себе си.
Взех да тествам нова стратегия: щом всички са в една посока аз да контря!!! Сега съм дълъг при евро йена а всички ми повтарят КЪСО.
Ще видим какъв ще е резултата.
Някой път е много сполучливо да контриш тренда , на мен ми се случи веднъж да го контря ама здраво и дългосрочно и стана прекрасно![]()
Не тренда а дребните риби /в този форум смятам, че всички сме дребни риби/...
Знаеш ли, че статистиката показва 95% от цацата фалира...
Но няма да те уча ти си достатъчно голям.