"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Уточних ме правилната посока сега ще чакаме до победата.................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз днес изкарах само 2 нулеви стопа и един скалп за 25 пипа. Дано от другия край на Земята помогнат да го подкарат повечко нанякъде при следобедните новини - засега голяма обърквация - 50:50 нагоре-надолу..
[IMG]https://charts.mql5.com/7/156/audusd-m15-**-central-clearing.png[/IMG]
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (03-03-2015)
Много точно казано
Тази сутрин един друг спамер 5-пъти го питах за посоката днес при долар йена а отговор така и не заслужихно всекиден пуска графики постфактум да се прави на печеливш търговец /но определено ме весели защото още не познава основни фигури като Г и Р а ме учи/
![]()
Многоо грозно , хем загубих сделката , хем станах в 5 часа да я гледампрецакан два пъти
![]()
селото си е село. и цървула си остава цървул..............нещо искаш да ми кажеш ли. и нямаш ДОБЛЕСТА да го коментираш във въпросната тема , та обикаляш по другите МИЖИТУРКА - това е думата . . ти май нямаш глава да мислиш за посоката на дадена двойка ,че постоянно разпитваш за посока .Много точно казано
Тази сутрин един друг спамер 5-пъти го питах за посоката днес при долар йена а отговор така и не заслужихно всекиден пуска графики постфактум да се прави на печеливш търговец /но определено ме весели защото още не познава основни фигури като Г и Р а ме учи/
Тоз регион по мои скромни наблюдения е много коварен. Каквото и да са правили с лихвите, ако беше нормален регион някак си не ми се връзва лихвите да са им далеч по-високи от всички лихви по света и едновременно с това да са далеч под паритета с всички основни валути - голямо подценяване, голямо нещо. Може би не е случайни, но има нещо гнило всеки случай. Нали всяка валута отразява здравето на съответната икономика (чийто представител е). Нещо тук много болестни ми се струват нещата.Приятелю не си го пропуснал защото си ми отговорил но вероятно не си ме разбрал защото аз леко ти загатнах.
В отговора споменаваше, че нямаш спомен да са сваляли лихвите с 0.50% /02.05.2012 г. лихвата е свалена от 4.25% на 3.75%/.
За съжаление си игнорирал онази част в която споменавам за високите лихви в региона.
Аз си пуснах сделките постфактум понеже целта беше дребни скалпчета, друго нещо по-кардинално мисля че не може да се измисли тук в момента.... поне аз не мога да "измисля".
----------
След още няколко такива пъти ше се научиш за номерата на акулите и основният им принцип "Нека очакват очакваното, пък ние ще им поднесем неочакваното".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ели. явно трябва да СЕ чустваме задължени на ''мистър'' В-К ПРОФИТ ДА МУ СЕ ПИШЕ НА ЛИЧНИ.ако може и по телефона да му се обадим и да му обясниш детайлно и подробно ,защо и как. аз се замислям дали въобще гледа платформа . толкова тъпи и еднообразни въпроси . явно ''харда'' липсва в една друга тема ме пита днес 4 пъти накъде е йенат , при положение ,че му пускам графика с 4 броя къси .................. нямам думиТоз регион по мои скромни наблюдения е много коварен. Каквото и да са правили с лихвите, ако беше нормален регион некак си не ми се връзва лихвите да са им далеч по-високи от всички лихви по-света и едновременно с това да са далеч под паритета с всички основни валути - голямо подценяване, голямо нещо. Може би не е случайни, но има нещо гнило всеки случай. Нали всяка валута отразява здравето на съответната икономика (чийто представител е). Нещо тук много болестни ми се струват нещата.
Аз си пуснах сделките постфактум понеже целта беше дребни скалпчета, друго нещо по-кардинално мисля че не може да се измисли тук в момента.... поне аз не мога да "измисля".
![]()