Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега друга "бариера" - финансова ,
но все пак има шанс да се прескочи![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Много сме дребни и бедни, за да идват на инструктаж при нас, за жалост. Но аз все пак предпочитам сега пред тогава.
----------
Че кой ти пречи?
Във форекс има много пари. Колко ще си вземеш, зависи само от теб си.
Обаче българинът пак недоволен!
Каквото и да направиш, българинът все ще е недоволен.
Сега можеш да обикаляш свободно по света. Можеш да се заселиш свободно където си поискаш в Европа и не само, ако тук не ти харесва. Никой няма да те обяви за невъзвращенец и да води на отчет останалите тук твои роднини. Май го забравихте онзи аспект от щастливото ни социалистическо близко минало...
Вярно, искат се пари. Но има възможности, стига да знаеш как да ги използваш.
Сега има форекс. По времето на бай Тошо за подобно нещо щяха да ви обвинят в нетрудови доходи и да ви тикнат в затвора.
Ама май и тази светла подробност от живота ни по времето, когато живеехме под инструктажите на Съветското посолство, успяхте да забравите.
И с носталгия пеете осанна на новия руски Самодържец, на който това му е голямата мечта: да върне отлъчилото се стадо в Съветската кошара...
По време на съветската кошара България имаше икономика, съизмерима с икономиките на някои западно-европейски страни сега, освен това имаше и селско стопанство, което хранеше българския народ и половината от народите на СССР, имаше 150 хилядна армия, въоръжена с най-съвременното за времето си оръжие, включително тактически ракетни системи СС-20, имаше ДОСТОЙНСТВОТО И САМОЧУВСТВИЕТО НА ДЪРЖАВА, С КОЯТО СЕ СЪОБРАЖАВАШЕ ТУРЦИЯ, да не говорим за Гърция....И с носталгия пеете осанна на новия руски Самодържец, на който това му е голямата мечта: да върне отлъчилото се стадо в Съветската кошара...
Сега от всичко това е останало само името на държавата, наречена от предците ни България....![]()
Последна редакция от Bibco : 09-03-2015 на 11:18
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
България нямаше НИЩО! Имаше само послушанието си и покорството си пред Великия Съветски съюз. Всичките ни благини идваха от братския СССР.По време на съветската кошара България имаше икономика, съизмерима с икономиките на някои западно-европейски страни сега, освен това имаше и селско стопанство, което хранеше българския народ и половината от народите на СССР, имаше 150 хилядна армия, въоръжена с най-съвременното за времето си оръжие, включително тактически ракетни системи СС-20, имаше ДОСТОЙНСТВОТО И СОМОЧУВСТВИЕТО НА ДЪРЖАВА, С КОЯТО СЕ СЪОБРАЖАВАШЕ ТУРЦИЯ, да не говорим за Гърция....
Сега от всичко това е останало само името на държавата, наречена от предците ни България....
Ако имахме нещо в действителност - то това беше селският човечец, но и хитър държавник Тодор Живков, който много умело сучеше братския Съветски съюз, с чиито безвъзмездни помощи и с помощта на всеядния пазар на братската съветска страна България драпаше напред.
Оттам ни идваха и евтините горива, и битовата електроника, за която чакахме с години ред, и автомобилите, за които също се чакаше с години ред.
Имаше и хубави неща: безплатно образование, безплатна медицинска помощ.
Обаче народът все пак си ги плащаше: с послушание и безропотно покорство на волята на По-Големия Брат. И с желязната завеса, зад която бяхме обречени да живеем...
Ми... какво да се прави: пълно щастие няма.
Апропо, Бибко, веднъж те бях призовала да не ми размахваш пръст...![]()
Има малко противоречие в твърдението ти - нямаше, но имаше....България нямаше НИЩО! Имаше само послушанието си и покорството си пред Великия Съветски съюз. Всичките ни благини идваха от братския СССР.
Ако имахме нещо в действителност - то това беше селският човечец, но и хитър държавник Тодор Живков, който много умело сучеше братския Съветски съюз, с чиито безвъзмездни помощи и с помощта на всеядния пазар на братската съветска страна България драпаше напред.
Оттам ни идваха и евтините горива, и битовата електроника, за която чакахме с години ред, и автомобилите, за които също се чакаше с години ред.
Имаше и хубави неща: безплатно образование, безплатна медицинска помощ.
Обаче народът все пак си ги плащаше: с послушание и безропотно покорство на волята на По-Големия Брат. И с желязната завеса, зад която бяхме обречени да живеем...
Ми... какво да се прави: пълно щастие няма.
Аз лично имах напълно осъзнатото самочувствие, че съм се родил и принадлежа към бяла, цивилизована страна, каквато си беше България до 1989-та....
Когато основанието за това изчезна, аз бях принуден да сменя мястото си на живеене с Канада...
Приятелите ми - руснаци, които много добре ме познават, бяха изумени от този факт, щото знаеха какъв родолюбец и патриот съм, но след няколко посещения на Родината в последствие се съгласиха с мен и избора ми да я напусна....![]()
Последна редакция от Bibco : 09-03-2015 на 11:34
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…