Изплатиха всичко най после направих първото теглене![]()
Изплатиха всичко най после направих първото теглене![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (12-01-2016)
Получих писмо то тях, че са ми "дали" 150 лева бонус, но за да ги "освободя" трябва да депозирам при
тях мои пари и да направя някакви 150 търговски точки за 14 дни! Ти да видиш.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опиват да привличат
допълнителни клиенти .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Lubo (12-01-2016)
а това с депозирането е ново, преди даваха 30 лв бонус и искаха само тези точки - изтъргуван обем за тегленето.
Махай ги търси други, аз тази година не съм се сещал да търся нови бездепозитни бонуси че от новата година може би има нови оферти
Lubo (12-01-2016)
Аз преди бая време съм го ползвам този бонус от 30 лева, ама го опуках и повече не съм влизал в тяхната странна платформа.
Явно са ми запазили данните и сега ме "зарибяват отново"....Сигурно и на други бивши клиенти са писали?
Относно новата година и бонусите аз хвърлих едно очо и съм леко разочарован ....няма нищо ново, а само са сменили датите и
са продължили сроковете до края на 2016...за нови клиенти, а аз на много места вече съм си "изгърмял бушона"....![]()