Предпочитам буркан банк - дава сигурност и конфиденциалност
Предпочитам буркан банк - дава сигурност и конфиденциалност
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Някой ги заравят и под земята, всякакви хора има просто
![]()
само трябва да се сложи белег , че ако не се помни мястото , трябва да се прекопава цялата градинаНякой ги заравят и под земята , всякакви хора има просто![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно както златото го закопават и изведнъж да изгубиш ориентира![]()
има и по - лесно решение : в стената
може да се наложи да се кърти от време на време , но няма как![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен харченето на пари от една страна е най-добрата идея, но от другата винаги трябва да имаш някой лев в запас.
има и по - лесно решение ..Аа там много несигурно , именно защото съм българин не ги държа там че всичките ще ми ги вземат (20 лв)
....................има и по - лесно решение : в стената
Забавлението и яденето предпочитам най-добре, банките и другите са несигурни неща.
Еми баце,то нема БГ банки много отдавнаЗа колко Бг банки се сещаш а
)???
Аре чакам)
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО