Emil Enchev (11-07-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Koe e по-реалистично тогава? Надеждата, че понеже е пеперуда се очаква да става редовно ли?Щото е сложен и шукаритетен метод от нета ли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каква надежда, кое му е шукаритетното, 100яне???Не твърдя, че тези патерни са мега печелвиши и ще те направят милиардер, но на мен ми помагат в един или друг аспект
П.П. ти ако се крепиш на надеждата - не си за тази хазартна дейност..... психологически проблем, който може да излезне много скъп
![]()
ппп хайде и аз ви оставям, че търговията е по -важно от 100-то![]()
Тази сутрин гледах как се забавлява един софийски зъболекар.
https://www.youtube.com/watch?v=P5A6kxQaqxA
Ти от какво си толкова доволен, не разбирам
Има и друго, по обемите ще ги познаете
100, уреди ми возене на нещо мощно![]()
Левскарино ЛевскиКаква надежда, кое му е шукаритетното, 100яне???Не твърдя, че тези патерни са мега печелвиши и ще те направят милиардер, но на мен ми помагат в един или друг аспект
П.П. ти ако се крепиш на надеждата - не си за тази хазартна дейност..... психологически проблем, който може да излезне много скъп
![]()
ппп хайде и аз ви оставям, че търговията е по -важно от 100-то
Недей овърта, стотака те пита съвсем конкретни неща, ти напълно бягаш от отговорите.
Лошо е да бъркаш, но много по-лошо е да се опитваш да не мислиш, че това което правиш е супер грешно въпреки, че го осъзнаваш, че е такова.
Трейдинга не е час по изобразително изкуство на тема нефигурална композиция
Има си първа, втора, трета точка.
Да направи един бектест като има такъв меракбез това не търгува
И той овърта като го питам нещо - още чакам отговори за милионера, но забравих какво бях питал![]()
Олег, и инвестор парола ще поискаш![]()
![]()
Днес имам две сделки, едната я пуснах в темата за еврото. И аз бая тестове правя, ама не разбирам как някой иска да върви по път, който не знае къде стига и даже и в нета не пише
----------
Те стават инцедентно тия неща, някой клиент нещо, иначе нямам такова нещо да се возя когато си искам. Но вече ми мина от последния път и пак ми се иска![]()
![]()
Милионера го нямало вече в бг, как да ти каже.
Левскарино, ти си малък, ама ей така ориентировъчно, как се виждаш след 5 години ? Какво ще правиш и какви доходи ще имаш на месец ?