Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (09-07-2015), Emil Enchev (09-07-2015)
Плуто, аз се шегувам
Аз също съм фен на фибо съотношенията, много са ми красиви едни такива
Но лично на мен, не ми допадат достатъчно, защото не съм намерил добър начин по който да ги използвам.
Сега който си печели от тях и е доволен от резултатите, супер
То си има сведения, че метода работи, стига да се спазват определени правила.
Emil Enchev (09-07-2015)
ама кои фибо съотношения между талийка и бюст ли.............................Плуто, аз се шегувам
Но лично на мен, не ми допадат достатъчно, защото не съм намерил добър начин по който да ги използвам.
То си има сведения, че метода работи, стига да се спазват определени правила..............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Плуто, защо на едночасовата фибото и е на АБ-то и мериш него, не трябва ли да е на БЦ-то, ... това малкото жълтеникаквото фибо визирам, дето си му маркирал 261.8 зоната долу ... ?
И в по-предишните постове и други въпросчета имах ...
Ииии, ... относно заформянето на Ц-то, ... какъв е критерия за това ... ?
Пробив на Б-то ли ... ?
Последна редакция от Emil Enchev : 09-07-2015 на 14:07
pluto1,някак си много сложни ми се струват графиките ти,ти явно добре се справяш с тях и си им свикнал,ама така като ги пуснеш са буквално неразбираеми.
така деПлуто, аз се шегувам
То си има сведения, че метода работи, стига да се спазват определени правила.няма проблем . МНОГО рядко ''меткам '' индюка с усредняването .............. получават се комплекси при някой колеги
винаги съм споделял ВСИЧКИТЕ СИ методи , съвсвем директно без да трия нищо ........ може да съм полезен ми е идеята . светия грал го няма , но не пречи да го търсим .....
ОТ ЕДИН ОТБОР СМЕ. ДАНО НЯКОЙ 'орица ГО РАЗБЕРАТ НАКРАЯ
а аз съм за риба![]()