Сега да зарадвам любителите на дакса .......
https://www.mql5.com/en/charts/35889...apital-markets
Сега да зарадвам любителите на дакса .......
https://www.mql5.com/en/charts/35889...apital-markets
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Не съм му фен на Дакса, не съм! Не толкова, че ме удари лошо, а защото
нямам стабилна сметка за него!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Не е за 10-те пипа, а заради местоположението на т. Б спрямо ХА
Каза за Е/Д, каза за П/Д както и за Дакса, но нищо не спомена за моята награда![]()
![]()
........... на какво се дължи този игнор от твоя страна спрямо мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
твоята награда ще я обсъдим на 4 очи ....трябва да е специална ...
изисква особенно внимание ...
![]()
гейша -философ
L1914 (18-06-2015)
Абсолютно вярно ! Сега влизам !.................
----------
п.п.Хайде честито ...една не много често срещана ситуация която играе много кофти номер...... прилеп да стане рак ....вече е факт при кабела на 4 часа ....добре че стопа ми беше на +![]()
гейша -философ
L1914 (18-06-2015)
Предполагам, че ще ми приготвиш картофени кюфтета ???......... по специален начин
![]()
п.п. и аз хванах едва 16 пипа от прилепа при кабела![]()
![]()