има доза истина в думите ти . затова лично аз ползвам още няколко метода , като се надявам да се допълват взаимно, за по категорични входове и цели . в природата няма черно и бялоВ никакъв случай НЕ отричам фибото, нито тези формации, просто казвам че процентите успеваемост не са реални. Разбира се точно около този метод може да се спекулира на воля просто защото проверката с бактест е много тежка, а параметрите много
Специално шифъра го има с поне 3 различни параметри по различните сайтове, пишат го че дава някаква луда успеваемост, а дори създателите му признават, че над 70% няма как да има. Аз също тествах миналата година, резултатите ми потвърждават ниския процент дори за първите цели.
Просто не знам какво да кажа, но за да не сам капо ще споделя, че темата е много задълбочена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да се комбинира с някави структури, съпротиви или барове, но като цяло пак ще работят по-добре само в рейнджов пазар. Аз не бих заложил на този метод за търгувана ако нямам за гърба си успех с нещо по-просто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по мойте схеми тез модели почти всичкото отива у категория курективна рейджовицадокът не се зароди някой убав импулс аз не барам
ама има възможност да се нагласи някакъв вид фейдване за тоз последния ръб даже и с разцъкване на обема на две-три
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Супер се получи, прибрала съм всички добавки, и едно от върха седи, а на канадчето му скъсах шортите направо
По принцип си е така, но идеята на тия формации е да дават леко невидими входове уж в нищото. Може би единствено с този метод не се припокриват така неща колкото при всяка трендова система например.
Хайде понеделник ще пусна графики, от доста време вече не отварям платформи събота и неделя