Ами аз нищо скрито не съм направила?
Написах го в ефир....
Върни назад и чети...ако има нещо поправяйте ме...
----------
То като е работничка бива ама да не ми даде само някой Търтей, че като не ги познавам.....
Като нищо да ме прецака.
Но не вярвам...
Реда е точен.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафе.....то много чакане....нема ли нещо по бързо......жик так....хлъц пръц....и туй онуй....Бачко може да няма толко време да чака....Значи:
Имаме първо условие: импулсно мечо или бичо /ще говоря за бичо/движение, след образуване на мксимума построяваме фибо и чакаме следваща минимална точка...около фибо 50/61, 8...след точка В часаме С, по 61, 8%/78, 6% по фибо от А до В, от там цената отскача чакаме формиране на точка Д -чертаем фибо от В до С и точка Д трябва да е в промеэдутък на 127, 2-161, 8...
Имаме изпълнено условие![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ай ставайте....
Бях малко на вън и пих самърсби /много гадно това/...след това пих малко бяло вино.
Джей, те хубавите работи стават бавно...ще чака. Ако не му се чака...да заминава .
Но в случая казвах как се формира фигурата...
Повече нищо няма да обяснявам
Четете си от дебелите книги...
Последна редакция от Fafa : 16-04-2015 на 00:10
DRA (19-04-2015)
Тая статистистика или не показва това, което си мислим или е просто тотално грешна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е някаква статистика, която не значи нищо докато не се съотнесе към р:р. Обикновено при 1:1 подобни фомации дават между 55 и 70%, като тези 70% са вече за под 1:1 и то важат само за cypher-а. В нета наистина има много места където са споменти всякакви цифри, включително и различни стойности на фиботата които ги формират, но тези проценти са пълна фантастика за този а и за всеки друг метод.
ми , кипер-а е фигура с по ниско/високо ''Ц'' от ''А'' и не може да се вземе за критерии....... при класическите фигури ''Ц''- ТО НЕ ТРЯБВА да е под /при мечи-те/ и над /при бичи-те/ фигури . има нови модели , ,сред които е и спомвенатия модел , но не спадат към Гартли моделите . статистиката е за моделите споменати в изследването.............лично аз си имам мнение и наблюдения върху новите фигури , но това е друг въпрос...... в крайна сметка , всеки има правото да пИчели/губи парите се ,както му е удобно. гледам отричаш и фибото. интересно ми е по какъв метод работиш. не казвам че фибото е панацея ........Това е някаква статистика, която не значи нищо докато не се съотнесе към р:р. Обикновено при 1:1 подобни фомации дават между 55 и 70%, като тези 70% са вече за под 1:1 и то важат само за cypher-а. В нета наистина има много места където са споменти всякакви цифри, включително и различни стойности на фиботата които ги формират, но тези проценти са пълна фантастика за този а и за всеки друг метод.
В никакъв случай НЕ отричам фибото, нито тези формации, просто казвам че процентите успеваемост не са реални. Разбира се точно около този метод може да се спекулира на воля просто защото проверката с бактест е много тежка, а параметрите много
Специално шифъра го има с поне 3 различни параметри по различните сайтове, пишат го че дава някаква луда успеваемост, а дори създателите му признават, че над 70% няма как да има. Аз също тествах миналата година, резултатите ми потвърждават ниския процент дори за първите цели.