В нета има различни версии на "правилните" пропорции, а дали реално са тествани или са по учебник изобщо не е ясно. И всичко това го правиш знаейки, че се бориш за 60-65%.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В нета изобщо не съм намерил данни.
А показаните проценти за моделите, изобщо нямаше информация докъде са излязли. Щото те брояха за положително и нулевите. Ма то като тресне 50нулеви от 100, кел файда![]()
L1914 (15-04-2015)
Да влизаш само, защото цената е достигнала някое фибо ми звучи леко несериозно..... трябва и нещо друго
Иначе ми се върти нещо в главата, но ще отнеме много време![]()
А Фафлето не иска да ми продаде време
![]()
![]()
Данни като успеваемост има, но на малко места за обявени реално и то не заради нулите, нека да има нули, но да се знаят ясно другите параметри. Иначе това ще излезе, доста под 70% за всички и то погледнаното не за 20 ами за поне 100 трейда. Общо взето метод за печелене като всеки друг, ако ти харесва го овладяваш и печелиш по тоя начин, но ако само търсиш лесното и го виждаш тук абсолютно нищо няма да излезе.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е като всеки друг, щото не знам как да се вкара в ясни правила.Данни като успеваемост има, но на малко места за обявени реално и то не заради нулите, нека да има нули, но да се знаят ясно другите параметри. Иначе това ще излезе, доста под 70% за всички и то погледнаното не за 20 ами за поне 100 трейда. Общо взето метод за печелене като всеки друг, ако ти харесва го овладяваш и печелиш по тоя начин, но ако само търсиш лесното и го виждаш тук абсолютно нищо няма да излезе.
Е как ще е несериозно, нали моделите си образуват конвергенция. Тогава не е само някое си фибо, много са.
Но питането остава, защо едните ще влизаме, пък другите няма да ги влизаме. Губи ми се критерият.
Ето един прост пример: виждаш пИпИруда на часова графика, след което буташ на минутката и търсиш вход по твоята система + пеперудатаАко нямаш нямаш някакъв сетъп, на малката графика - пропускаш
![]()
Това звучи супер на хартия, обаче реално не е точно така. Всяко нещо за да работи трябва да бъде тествано правилно и последователно, точно това повярвай ще го тестваш половин година дали наистина е така. Достатъчно ми е да се сетя как точката на екзекуция на големия фрейм ще я отнесеш с някаква точност до пипса към малкия фрейм. А отделно два сигнала от 60% правят ли един от 70? Понеже това не съм го виждал, но пък съм виждал обратния ефект![]()