Определено направи АБСД то и тия новини помогнаха де, но пак даде вход и за дългите ...дано си го изловил![]()
Определено направи АБСД то и тия новини помогнаха де, но пак даде вход и за дългите ...дано си го изловил![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ти знаеш ли как се прави бре? Трябва да ти плаща някой![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Във време и като надеждност на тестовете. Щото като промениш някоя цифра и айде пак наново, а оптимумама къде остава не се знае. Но поне се знае какво може да се очаква с повечето модели.Кое как се прави ?
Разпъва фиботата и мери, и записва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми взе един стоп ама така е като бързам да местя стопа ..но пак се включих ...
п.п. нарочно не съм трила старите неща за да се вижда пред и и след...
https://www.mql5.com/en/charts/33005...staforex-group
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (15-04-2015)
Ибавам се ве.... пък мое и да не се Ибавам
![]()
![]()
Не е толкова лесноКое как се прави ?
Разпъва фиботата и мери, и записва
Всъщност така става, но без да се съобразяваш с нищо друго когато търсиш вход.... слагаш чакащ ордер
![]()
И какъв е проблема ?
Някоя цифра какво значи да се промени ?
Като е казано 61.8 и ако цената се размине с 5 пипса от стойността, да стане невалиден модела ли ?
Плюс това самите модели са с разширения и имат отклонение.