Ma БАБА МЕЦА, Тодор ли е ?Eй така е Баба Меца
https://www.youtube.com/watch?v=iR6sSGutvEI
Г-н Мец,
Желая ти много здраве, щастие и любов
И пазара да те слуша, за да си купиш другото
Тодоре, честит имен ден ва другарю !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и аз не съм в час. Бащата идва до нас преди малко и спомена, че било тодоров ден и аз казвам, то затова ли са тея честитения![]()
Дубрутря добър ден
Ко стааа тука бря ? Що няма заря ?![]()
![]()
Не съм Тодор, но съм със секси имеКУЧИК беше пуснал линк към един списък вчера
И днеска имам повод ДА , Дизела ме разконспирира
Можете да почнете с ПОДНАСЯНЕТО НА ШИШЕТАТА![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (28-02-2015)
Жив и здрав и да достигнеш неговите години умножени по 2
ПП през тоз февруари много форумни спекулнати сме родени![]()
..... Много риби, много финансови макули
![]()
![]()
Бабо Мецо, жива и здрава!
-----------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
че то Тодорка не е лошо име кат за мецана....................
..................
----------
а иначе сериозно сега.................БАБО МЕЦО ...Честит рожден ден!!!!
да си жив,здрав,дълголетен и много щастлив..............
тренда да е с теб(оп обратно де) и много пипони в торбата ................![]()
babaMETZA (28-02-2015)
МЕЦАНЕЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Жив и здрав
Много успехи във всяко начинание
И всички твои желания- нека да са мои пожелания!
babaMETZA (28-02-2015)
Честит рожден ден !
Пожелавам от всичко по много , но най-вече здраве![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
babaMETZA (01-03-2015)
Честит Рожден ден на Баба Меца и от мен !пожелавам много здраве , щастие и най вече-късмет защото и на Титаник всички били живи и здрави но им липсвал късмета !
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
babaMETZA (01-03-2015)