Има един др. Гецов от Плевен дето го хвалят много![]()
Има един др. Гецов от Плевен дето го хвалят много![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги какво става с инстата, бях си поръчал карта от тях на payoneer , дотук супер - картата пристигна много бързо за около 2 седмици!
Регистрирах я където трябва и т.н. направих си заявка за теглене на сефте 55,00 $ в понеделник, днес (четвъртък) получавам имейл че са ми преведени по сметката 53,90 $ (след таксите на инстата) - влизам в акаунта на payoneer и какво да видя баланса ми е 21,95 $ - какво става писах им имейл и сега чакам да видим какво се е случило, както и да го смятам не ми излиза ?????
Някой с подобни проблеми с payoneer ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta, губят ти се около 30-на $. Да не би да са ти ги удържали за издаването на картата и годишна такса за обслужването иКолеги какво става с инстата, бях си поръчал карта от тях на payoneer , дотук супер - картата пристигна много бързо за около 2 седмици!
Регистрирах я където трябва и т.н. направих си заявка за теглене на сефте 55,00 $ в понеделник, днес (четвъртък) получавам имейл че са ми преведени по сметката 53,90 $ (след таксите на инстата) - влизам в акаунта на payoneer и какво да видя баланса ми е 21,95 $ - какво става писах им имейл и сега чакам да видим какво се е случило, както и да го смятам не ми излиза ?????
Някой с подобни проблеми с payoneer ????![]()
Последна редакция от aboleon : 17-10-2013 на 08:35
infesta,
в акаунта на payoneer имаш възможност да погледнеш
какви такси са ти удържали и за какво![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Влизам да видя транзакциите и няма нищо, влизам с хисторито на палщанията и там има само постъпване на пари от инстата 53,90 $, никъде не виждам къде и закакво са удържани 31,95 $
Някой който има такава карта може ли да ми разясни какво се е случило ?
----------
Payment Date Loader Amount Payment Status
8163174 10/14/2013 10:47 InstaForex $53.90 Loaded on 10/16/13 11:11 PM
Current page: 1/1
infesta, нямам такава, но имам на мънибукърс. Когато я поръчах, трябваше да им преведа около 15-на $. Годишната такса за обслужване е 13.90$, т.е. общо около 30-на $. Затова и допускам, че и при payoneer-a е такаВлизам да видя транзакциите и няма нищо, влизам с хисторито на палщанията и там има само постъпване на пари от инстата 53,90 $, никъде не виждам къде и закакво са удържани 31,95 $
Някой който има такава карта може ли да ми разясни какво се е случило ?
----------
Payment Date Loader Amount Payment Status
8163174 10/14/2013 10:47 InstaForex $53.90 Loaded on 10/16/13 11:11 PM
Current page: 1/1![]()
Ако си беше прочел условията по издаването на картата щеше да знаеш, ... отделно aboleon точно преди **g ти е отговорил, просто требе да се чете от време на време ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Да вероятно е така, аз имам поръчана и от мънибукърс но там нещо се забавиха и имам съмнения дали ще пристигне изобщо или се е затрила по трасето
А годишната такса, за календарна година ли е или до края на годината, защото наближаваме края на тази ?
infesta, периодът е от дата до дата, а не за календарна година, поне така си мисля, но не съм съвсем сигурен.
infesta (17-10-2013)
не е видел таксата за картата![]()
еми...
нормално е да се разочарова![]()
тва са си 50% от заявеното
а дали знае, че има 1$ на месец обслужване !?![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?