Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Твоята другарка ве, онази с която сте се взели, така било
A за шаблоните, какво ти дреме, просто зареди темплейта и готово
Не е нужно наново.
Поне аз не знам да сме се взели с моята другарка (сигурно визираш еф4е -то)![]()
![]()
Иначе и темплейти, и индикатори са изтрити ...... всичко![]()
![]()
Аз ви ги изтриииих
Защото онзи ден не ми помогнахте.... а сега инстталирайте наново![]()
Ако имаш друга мета, можеш да ги лоуднеш от нея
Аз така правя
Ма то и на мен темплейтите ми са с три плъзгащи и един индикатор за мрежа
Супер елементарно е.
И на трите ми мети всичко е изтритои плуто1 има такъв проблем. Имам ги архивирани, но трябва да търся някои индици понеже не работят на най -новата версия. Ти нямаш ли такъв проблем? И щях да те питам мрежата през 10 пипа ти ли си е чертаеш или използваш индикатор?
Що пускаш слухове за мен и еф4ето?
ПП май ще оставя шаблоните за утре. Съседът ме покани на на обяд. Баба му е сготвила кисело зеле с пуйкаа то върви с червено вино
![]()