Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (04-03-2015)
Дали ще пробва да направи ново връхче, така като гледам лека полека катери.
JaY_Z (04-03-2015)
а дано ........................... за сега стискам сделките и бутам по байра. ма съм натоварил камѝона , даже с канатите
https://www.youtube.com/watch?v=0VPK0d0THx8
'ша рискувам да пусна една графика .................. к'во ли ми разбира на мен главата ........ да е шареничко
![]()
тука ако е рекъл и пазара требе да светне 11343....ма дъл от тука направо или след лека корекция съ незнае.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз съм скъсил за тест на днешното дъно , да видим ще стигне ли до там. Пак от там вече може да се засили за север.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (04-03-2015)
Ах , инстата заспа да видим утре сабадян какво ще е излязло.
http://prikachi.com/images.php?images/501/7960501d.png
Добър вечер!
Е няма такова чудо!
Хем да обикаляш кафетата и магазините, хем пазара за теб д работи....
Супер доволна днес............![]()