Всъщност да. Ми тогава какво сте се разписали толкова усилено? Или за финалната права е нормално?
Подведох се понеже днес ми изтичаха 2 срока за разни административни неща, нали е последен работен ден на месеца... и забравих, че тук и уикендите се работи.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
о ти на два стана тъчеш , така ли ?Всъщност да. Ми тогава какво сте се разписали толкова усилено? Или за финалната права е нормално? Подведох се понеже днес ми изтичаха 2 срока за разни административни неща, нали е последен работен ден на месеца... и забравих, че тук и уикендите се работи.
хем там а събота и неделя - тук ..трябва да се докладва на Истата за това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдаа, не мога да не ти призная заслугите относно гладкото протичане на разговорите ми тук. Но напоследък нещо все около полунощ се появяваш, аз - 2-3 часа по-рано.Но хайде сега да не издребнявам, и на това съм доволна.
Аз отдавна се каня да спирам, че нещо съм болна вчера и днес, обаче нали се заблудих че днес е последен ден за бонуса, малко повече зор отколкото ми се искаше си дадох.. все ще е от полза де.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
щом си болна , отивай да си почиваш , това е по -важно !!!Аз отдавна се каня да спирам, че нещо съм болна вчера и днес, обаче нали се заблудих че днес е последен ден за бонуса, малко повече зор отколкото ми се искаше си дадох.. все ще е от полза де.
.................................................. .
ние и утре сме тук и в други ден , охооо ...)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мола ти се, недей!Предателството е най... компроментиращото нещо, което може да узнаят Инста за мен! После отде безплатни 100$? Другите брокери и за 20 се стискат, а за 100 са им космически изискванията като че ли 1 млн дават.
... да, наситина и на друг брокер с мои лични пари внесени тъча, но защо да не потъча и тук, малко по-безрисково. Да не говорим че и разговорите със "съмишленици" са ми интересни и приятни обикновено...![]()
а ха ..интересни са ти , нима ?Да не говорим и че разговорите със "съмишленици" са ми интересни...може и да е така
ще си мълча , ще ти пазя 100 - те пари , обещавам
а сега на болните : лека нощ![]()
Пази ги, аз и без това не разчитам само на форекса - предателка съм отвсякъде, но ще е добре да ми ги пазиш. Само да не ти хареса много и да не решиш да ми ги пазиш завинаги.
Ако не ми бяха интересни нямаше и да пиша тук, мога с бонуса, мога и без бонуса. Но е по-добре с него разбира се.
Хайде: Лека и на теб/вас! ......
айде , айде ...тези приказки сме ги чувалимога с бонуса, мога и без бонуса.
Хайде лека![]()
Eli2356 (28-02-2015)
О, да! Какво по-хубаво от това - почивен ден у нас - работен ден за **. Хем да си попише човек, хем и да се натъргува с новите кинти.
ами и аз това имах предвид , но явно не ме разбраха правилно , но тя болна била , явно от температурата ще да еО, да! Какво по-хубаво от това - почивен ден у нас - работен ден за **. Хем да си попише човек, хем и да се натъргува с новите кинти.
пише тук : можела и така и иначе ...
абе личи си че е болно момичето , дано не е сериозно![]()