Последна редакция от babaMETZA : 27-02-2015 на 17:08
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
German lawmakers approve Greece's bailout extension
Германския Бундестаг одобри с огромно мнозинство спасителния заем за Гърция
http://dnes.dir.bg/news/Germania-gla...-18577090?nt=4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (27-02-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (27-02-2015), fxg (27-02-2015), PoPEYE (27-02-2015)
г-н МЕЦ неко път пазара играе и таквизи номера.....не става само със сила.....
https://fbcdn-video-g-a.akamaihd.net...3d31fb00342215
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Точно това вероятно обърна кабела, който си падаше кротко и беше редно да тества 1.5330?German lawmakers approve Greece's bailout extension
Дори и златото поскъпна от радост. Петък е денят, в който имам най-много фалити. Факт!![]()
Не е точно това Английския кабел хич не го бърка проблемите на €€€€€€€€€€€€€то
Правило едно И за това добре се замисляй върху тази двойка !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
то това е вече отиграно,още като се съгласиха на отсрочката............German lawmakers approve Greece's bailout extension
Да, аз дори бях решил да не я пипам тази двойка, но състезателният дух отново надделя в мен.
Участвам в петъчното състезание и там ми беше важно да пада паунда и то с много, за да се целя в челото на класацията.
За да "подчертая дебело" колко силно е желанието ми да успея, аз се включих с целия си реален акаунт.
Това ми е стара грешка - да не проявявам търпение в ключови моменти, а обратното - да "удрям по масата" и да играя "вабанк".
Защото в малкото случаи, когато съм си затраял се оказва, че е било груба грешка.
После ме е много яд и съм бесен, но бързо ми минава и съм дори благодарен, че съм си "счупил главата", но съм опитал!
Докато има неща от преди 10-15 години, които не съм пробвал да направя и още се дразня само като си помисля, че е можело и да успея, но съм бил предпазлив до страхливост!
Зодия Овен - тичаш срещу влака и го удряш, той накрая те заобикаля, но ти продължаваш да тичаш по релсите в очакване на друг сблъсък с влак.
Тези дни осъзнах, че мен спокойствието не ме блазни.......искам да решавам проблеми и да имам сбъсъци около себе си.
Затова обичам и се занимавам с форекс. Иначе щях да продавам книги в някоя забутана книжарничка.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
на 30 м графето......ба много сенчести свещята отдоле.....ко толко го ритат.....ако са го замислили да фейк вчерашния пробив ще им се разсърдя много на лошите......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....