Hellooo
На къде сте? Да се качвам ли и аз
или разходки правитепо перона.
Hellooo
На къде сте? Да се качвам ли и аз
или разходки правитепо перона.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми то и аз . Фанал съм нЕколко трансАтлантически лайнера и се излежавамПия в момента...
Хайде и вас да почерпя:https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...LizUthTlLTI7kZ.тук таме кача някои нерегламенриран пасажер
![]()
Oleg (25-02-2015)
Продажба над 11200 с цел 11020-10870 ниво .................................................. ....................![]()
то аз все ще те питам за този канал каква е логиката.....при клоуз извън него...отваряш в посоката на пробива да гониш моментума ли......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z (25-02-2015)
Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) алармира обществеността и всички заинтересовани лица, че основният измерител на БФБ-София е най-зле представящият се индекс в Европа от началото на годината със загуба от 7.8%.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/BALIP:-SOFIX-e...id-135344.html
Това трудно ще се нарече изненада.