Хуу де ....
РЕДА явно вече пий .... Да го последваме и ние ....
За неговоЗдраве ....
И за на Доларя силата![]()
Хуу де ....
РЕДА явно вече пий .... Да го последваме и ние ....
За неговоЗдраве ....
И за на Доларя силата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реде пиян ли е вече?
Да започваме да спамим
И какво стана с Давай доларе?
Изтървахте Реда -изтървахте и долараили по правилно е да кажа еврото?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още по светло![]()
![]()
![]()
![]()
Лека нощ............
ФАФЕЛЕ .............. точно това попитах по икендиено време
https://forum.bg/showthread.php?2802...=1#post1108823
https://forum.bg/showthread.php?2802...=1#post1108843
Ми хубаво си викал, ама по това време съм хайманосала някъде....
Всъщност при еврото както казах снощи съм пас.
----------
ПП . Този на картинката не го ли изяде тая акула вече![]()
''
тя е макула гаднярка .ръфа го по малко...... на принципа - ''по добре ужасен край , отколкото ужас без край'''
разбирай близки стопове![]()
Ааааа ясно!
Сега вече дойде просветление....
Че докато ти науча кодовете...![]()
днеска много бачках по новите програми за маркета и оттървах момента да туширам един глупав бай дето ми се мота в краката вече втори ден
така май ще си остане
рисковано е май за къси
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Предпочитам всичко на тепсия....ама тормозете це щом така искате...пък аз ще се напрягам да мисля...то малко бръмбари с тоя фореск, та и акулите в главата.
Нееее е лесна хич .
Толкова инфо на куп...![]()