Живота това не е живот - буквален преводА по-простичко има два вида живот : Жизнь , в който има доячки орденоноски и тъкачки многостаннички и Life, в който има яхти на Ривиерата, Ферарита в гаража.... е и по някой Мерцедес за заблудени пуристи като тебе
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма тва не е ли едно и също ? Те тези неща си вървят заедно мисля![]()
А Мерцедеса както си го описал, го изкара като вектра бе, недей така.
Едно АMG GT е на цената на ферари![]()
Някой дали е опитвал да тегли пари от Скрилл карта? На банкомат!
Защото аз днес се пробвах, но ми дава някакви грешка в смисъл, че картоиздателя не разрешавал операцията.
През сайта им виждам, че имам наличност. Писах на съпорта им да видим какво ще ми отговорят, но съм чувал, че
са доста "мълчаливи".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са самоубийци, а състезатели на остров МанБе нищо не ме спира, желание нямам за простотии просто, ... а и си държа на чистата съвест и спокойния сън, ... много съм елементарен ...
Олег, тез пичове на клипа - големи самоубийци бе, ... то бива да нямаш елементарни инстинкти за самосъхранение, ама ..., ... заслужават си да се трепят ...
А границата между инстинктите за самосъхранение и действията водещи до самоубийство е изключително тънка и трябва доста мисъл, за да не я прекрачваш, че хич не се усеща като се правиMa тва е друга тема
Не само съм опитвал, а и успявам всеки път ........................Някой дали е опитвал да тегли пари от Скрилл карта? На банкомат!
Защото аз днес се пробвах, но ми дава някакви грешка в смисъл, че картоиздателя не разрешавал операцията.
През сайта им виждам, че имам наличност. Писах на съпорта им да видим какво ще ми отговорят, но съм чувал, че
са доста "мълчаливи".
----------
Не знам с каква мисъл трябва да караш на тези две търкала с тази скорост и по тези завои, ... физика, ... Пълно безумие следвано от логичен финал ...
wannabe (07-03-2015)
Аз всъщност никога не съм вадил пари от тази Скрилл сметка! Само вкарвах и чаках да станат над 200 долора, за да ми е изгодно да тегля
от банкомат. Заради таксата. Сега да не се окаже, че тия са някакво менте и да си гледам парите "на картинка"? Няма да ми е за първи път - Имах акаунт в
друга електронна система и там изгорях с 60 евро преди повече от година. Без това ме бият парите ами и малкото, което спечеля с кански труд ми го взимат........
Егати....![]()
Амиии, ако не си изпитвал какво е от 120км/ч след 4-5секунди да си на 200, не мож го разбра![]()
Няма нищо общо едното с другото, ... знам чудесно за какво ми говориш, ..........
Нямам нищо против да се покефиш на ускорението, но да ми летиш с тези скорости по земята на две търкала при това, пък и да ми лягаш по завои -- ми нагло е ... Няма как да не си строшиш кратуната просто ...
----------
Бе я ги заебавай, ... мошеници ...Аз всъщност никога не съм вадил пари от тази Скрилл сметка! Само вкарвах и чаках да станат над 200 долора, за да ми е изгодно да тегля
от банкомат. Заради таксата. Сега да не се окаже, че тия са някакво менте и да си гледам парите "на картинка"? Няма да ми е за първи път - Имах акаунт в
друга електронна система и там изгорях с 60 евро преди повече от година. Без това ме бият парите ами и малкото, което спечеля с кански труд ми го взимат........
Егати....
Ко им са нервиш ...