Ей, хейтъри бе, ей
Хайде оставете , който иска да чете и пита.
Ужасни стеееее
Аз да питам съвсем лаишки, как точно се поставят на графиката тези пеперуди, орли и прилепи...?
Ей, хейтъри бе, ей
Хайде оставете , който иска да чете и пита.
Ужасни стеееее
Аз да питам съвсем лаишки, как точно се поставят на графиката тези пеперуди, орли и прилепи...?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
и аз ще ти отговоря лаишки............... аре утре. след 2-3 ракии , не знам 'къф крокозъбел и фърчикостер ще нарисувам![]()
пак си чела между редоветеСакси , в предния си пост написах че всеки има право на мнение .....както виждаш не ти оспорвам правото на мнение обаче ти оспорвам желанието да ми нацапаш темата ...ако това не е твоят начин на търговия и фибото не те интересува МОЛЯ ТЕ , чети си там ..ама не пречи на останалите !
П.П. почнах да си отговарям на въпросите що Реда борави все с мотики ,лопати и други подобни инструменти ..май ще се наложи да взаимствам някой техники от него ....
Това че не уважавам златното сечение си е моя работа, но това че ти с негова помощ чертаеш виртуални оранжеви ,пеперудки е вече въпрос за по сериозно замисляне, като например до къде си простира илюзията и от къде почва реалноста.
Така че няма лошо чертай си ги ,но все пак гледай от време на време да стъпваш и върху графиката
Успех!
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След като цената при кабела брейкна новата точка Б вече имаме формирана пеперуда
https://www.mql5.com/en/charts/30735...x-group?bind=1
единия възможен вход е да се търси вход след брейка което и ще е правилно защото ще е по тренда с таргет точка Д и следващт вход след ревъс сигнал от точка Д да се хване корекцията ..кой както иска така да го търгува идеята тук да се видят потенциалните зони на обръщане ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
След като цената при кабела брейкна новата точка Б вече имаме формирана пеперуда
https://www.mql5.com/en/charts/30735...x-group?bind=1
единия възможен вход е да се търси вход след брейка което и ще е правилно защото ще е по тренда с таргет точка Д и следващт вход след ревъс сигнал от точка Д да се хване корекцията ..кой както иска така да го търгува идеята тук да се видят потенциалните зони на обръщане ...аре на кафето .......................... язе съм се качил на влака
чакаме Д-то
![]()
дойлер канадец шари здраво този месец между фибомиботата![]()
С дивергенция става ли ????единия възможен вход е да се търси вход след брейка което и ще е правилно защото ще е по тренда с таргет точка Д и следващт вход след ревъс сигнал от точка Д да се хване корекцията ..кой както иска така да го търгува идеята тук да се видят потенциалните зони на обръщане ...![]()
![]()
![]()