Не му е подходящ избора на порода, добермана може да е от най-агресивните кучето, но определено не е от най-силно лаещитеможе и без коментар.................................. ..........не смяташ ли ,че колежката си отделя от времето ,с една единствена цел............ белким нещо влезе,,,,,,, бъди сигурен че се справя МНОГО ДОБРЕ и без да се напъва да обяснява . САМА - защото разчита на СЕБЕ СИ , А НЕ НА киборги. най -вероятно е , понеже има нещо на горния етаж и може да събере 2+2 без калкулатор
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти кой беше бреможе и без коментар.................................. ..........не смяташ ли ,че колежката си отделя от времето ,с една единствена цел............ белким нещо влезе,,,,,,, бъди сигурен че се справя МНОГО ДОБРЕ и без да се напъва да обяснява . САМА - защото разчита на СЕБЕ СИ , А НЕ НА киборги. най -вероятно е , понеже има нещо на горния етаж и може да събере 2+2 без калкулатор
Да не си някой Ламбьо Светльов ,че нещо ти трещят бушончетата
Я се дръж по възпитано белким нещо научиш
И не се бъркай в разговора на по големите от теб, които се познават още когато ти си имал жълто около устата
То не че и сега си го нямаш,жълтото ,ама де де
----------
Комарджи Да не си станал орнитолок ба и да хващаш редки птици хубавици![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Еййй, пак с лошото тръгна
А бе тва старозагорци всичките ли сте такива криваци или е само от някои части
Ма тва всичките които познавам от там, все са чалнати
.................................................. ............................................
Чалнати сме оти не бутаме на шопчетата гювеч
---------------------------------------------------------------------------
Ефче едно време покрай бътерфлая направих един експерт
/ експерт мой триъгълен -трийгълен мой експерт/
Логиката беше
Имаме фрактален триъгълник В зависимост от посоката на последните два фрактала гониме за дълги или за къси
/ Олег дълги и къси не са ти светлините на маторя ,викам до н `са нещо объркаш/
Правим огледално хипотетическо триъгълниче и и където му връхчето -там ни таргета
Ако цената вече подминала тоз теоретичен таргет не влизаме
http://prikachi.com/images.php?images/402/7943402C.png
Печелеше само на D1
На Н4 и по надоло нещо се разсейваше и не щеше да печели![]()
Последна редакция от saxsten : 24-02-2015 на 20:09
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (24-02-2015)
Момче ти си пълен нещастник бе Сам не знаеш колко си нещастен И да знаеш колко такива като теб деца- идиотчета са ми минали през ръцете за толкова години форекс
Казах ти дръж се по скромно и току виж си научил нещо от хората които знаят повече от теб ,а ако няма какво да правиш поне не го прави тук
Най добре не се занимавай с мен повече ,че имам алергия срещу групости
----------
Комарджии Комарджии Остаряваш приятел щом вече само Ефчето може да те измъкне от летаргията
Ама няма лошо То Евчето си ни е хубавичко![]()
аре с класификациите по скромно , да не се окаже че съм ти батко. това че не съм писал в инвестора и на в Станчо форума нищо не значи. . не успяваш даже и да ме подразниш. .... с начина си на изказ , просто доказваш твърдението че селското У човек трудно умира . па ако ще и да е извън БългарияМомче ти си пълен нещастник бе Сам не знаеш колко си нещастен И да знаеш колко такива като теб деца- идиотчета са ми минали през ръцете за толкова години форекс
Казах ти дръж се по скромно и току виж си научил нещо от хората които знаят повече от теб ,а ако няма какво да правиш поне не го прави тук
Най добре не се занимавай с мен повече ,че имам алергия срещу групости![]()
Абе ей, оти ме лъжеш така нахално! Огледално било, язе тъкмо се зарадвах на 'убавата идея! А ако го чертаеш с някакви златни божествени пропорции, чуденка... това от png-то не е огледалнооти тъпио като мен връхт + онзи до него е 180 градуса! т.е. онзи до него е сумата от онези другите два!
а требе да е равен поне на единио за да е огледално, ама идеята убава, с png-то ме мамиш! Гад!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си ми батко и няма как да бъдеш Аз съм най възрастния в този форумаре с класификациите по скромно , да не се окаже че съм ти батко. това че не съм писал в инвестора и на в Станчо форума нищо не значи. . не успяваш даже и да ме подразниш. .... с начина си на изказ , просто доказваш твърдението че селското У човек трудно умира . па ако ще и да е извън България
Тебе те разбрах вече какво представляваш
Не се занимавай повече с мен, а пък аз ще те заобикалям от далеч и ще внимавам да не те настъпя![]()
prodi (24-02-2015)
щом смяташ ............... понякога от старост ........................... ти си знаеш............много обичам изказвания започващи с НАЙ ............
този начин на изказ говори достатъчно/
![]()