хахаха L1914аз доста отдавна ти казах, че трейдовете ни съмнително си приличат ....ти ми кажи защо ...
на всичкото отгоре съм излъгала хората с 2 пипа в темата за кабела преди няколко дни и им казах че го чакам на 1,5550 а то днес дватая хая са на 1,55519 и 1,55523все пак прибрах 120 пипа ...а един колега вчера каза че кабела не бил за търгуване ...
Последна редакция от ef4e : 26-02-2015 на 22:47
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (26-02-2015)
Нали и аз ти казах, че като те заведа в Майорка, просто няма смисъл да търгуваме и двамата, а само ти
![]()
Казвал съм ти защо
ПП тази новата картинка май поражда нови въпроси, но ще ги оставя за утре.
Лошо, много лошо два пипа знаеш ли колко много са ??![]()
![]()
Понякога затриват цели сметки
![]()
Въпреки двата пипа - доста точна прогноза,а и на фона 120 са нищо
ПП хайде лека нощ и утре обещавам да са ми сериозни въпросите, но пък може да са прости![]()
Това е като с маймуната и снимката
Колкото и да се старае, все пак маймуна ще излезе
Лека и на теб и да поглеждаш винаги в огледалата, преди маневра !
А ве аз да пробвам пък, ако ще и орангутан да излезе
А колкото до огледалата куките ми взеха книжката, така че не шофирам. Дори и мен ме прибраха.От къде мислиш, че имам време за щуротии (форекс и форум)
![]()
ПП и стига си цапал темата на еф4е-то.... отивай в другата тема - там ще си говорим за Ж.
ef4e (26-02-2015)
не успях да се включа в диспута ,относно кабела . графиките са достатъчни , нивата са там. два лега напред ............. имаше две нива за обръщане . не стигнахме второтохахаха L1914аз доста отдавна ти казах, че трейдовете ни съмнително си приличат ....ти ми кажи защо ...
на всичкото отгоре съм излъгала хората с 2 пипа в темата за кабела преди няколко дни и им казах че го чакам на 1,5550 а то днес дватая хая са на 1,55519 и 1,55523все пак прибрах 120 пипа ...а един колега вчера каза че кабела не бил за търгуване ...
, което ме кара да се замисля , за посоката от тук нататък. имам уговорката с колеги до 10 пипа да не спорим
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…