на евро-долера няма такъв хубав тренд в момента да се търсят големи цифри...
по другите валути не знам как е![]()
на евро-долера няма такъв хубав тренд в момента да се търсят големи цифри...
по другите валути не знам как е![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa, Момче я виж това и ако хванеш тази вълна може и да хванеш и повече
СЕРСЕМИНОhttp://prikachi.com/images/562/6534562c.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много са ми дебели стоповете там
то хубаво да вземаме два-три пъти повече, ама ако за това требе да дадем четири пъти отгоре де е файдата![]()
kypa, Видя ли ми картината и какво ще кажеш ако си в час отваряш си сделка и чакаш да ти се изпълни лимита .......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз докът чакам... десет сделки ще отворя
по мойте сметки де... а то важното е правилата да си спазваш![]()
Лошо няма всичко е добре когато свършва добре
Нали така .....................![]()
така е ... а докът доде края на каквото и да било требе постоянно да се работи върху него
![]()
То, ако гледаш Дневна ще е още по голям "профита", но тази двойка си е, като "блато" - не знаеш какво ще излезе и кога....kypa, Момче я виж това и ако хванеш тази вълна може и да хванеш и повече
СЕРСЕМИНО http://prikachi.com/images/562/6534562c.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.