Като дойде черната неделя, не пита. Та за туй, с влизане в позиция, и стопа и лимита!
Като дойде черната неделя, не пита. Та за туй, с влизане в позиция, и стопа и лимита!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз зарад сирииците ръчнах едно експертче да ми слага
25 стопец и 50 лимитако резне някой шишкебап да не съм много потърпевш или да намажа малко
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То не е лошо като идея. Аз както търгувам основно с петрол. Как ли ще ме изненадат!!![]()
да преместя лимитчето на 100-200 май
ко е шишкебапа за мене да лапна цялото прасе
ама ако верно спре тока и даде само 50... ще ме е яд![]()
И аз гоня по големи лимити
Абе направо си търся движение баш като хората
Ама не винаги де ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
как кът хората - интрадневно-търгуващите не сме ли хора бря![]()
![]()