kypa,
А наздраве Ако е празник да го празнуваме по Нашенски ...............![]()
kypa,
А наздраве Ако е празник да го празнуваме по Нашенски ...............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
наздраве(туй за мезе
)
и да не е празник - нии пак ще го празнуваме![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ясно. UPSа обаче не ти решава проблемите с интернета, щото като спре тока, не само рутера ми гасне - хайде да речем ще включа директно кабела в лаптопа, обаче обикновено гаснат и суичовете на доставчика, които са наблизо в града и се захранват пак на ток и интернета изчезва така или иначе. Така че както казва и Драгата - 5 лв/мес към мобилен оператор и имаш връзка, която не зависи от тока. Стига да имаш заредени батерии на gsm и лаптоп. Ако не - трябва си ups, поне за последните.С две думи пускам позиция и имам максимален стоп 20 пипса примерно, който е 2-3% пак примерно от акаунта. И оттам вече си управлявам позицията до изход, който може да бъде -13, а може да бъде и +50, стопа е само като мярка за безопасност.
Това с UPS-а е много добра идея между другото, трябва наистина да имаме и не само заради трейдинга...И особено за такива като мен, които мразят да слагат стопове, само лимити.
... именно заради "полуделите" барове/шишове, след които пак връща в мойта посока... Но това е друга тема.
Последна редакция от Eli2356 : 07-09-2013 на 13:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ааа ако изобщо няма стопове то тогава е сложна работатаАбе какво се казва в много ситуации, това да ние проблема в трейдинга
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми аз явно съм достатъчно откачена в трейдинга (за разлика от карането по магистрала) и тук не слагам ограничения (стопове) от много време. Като разбира се обема на сделката трябва да е доста приличен спрямо капитала. Именно стоповете ми усложняват работата - първо да мисля къде да го сложа, после да ми го удари някой шиш и всичко да отиде на кино за едното нищо.... бе сложна е тая тема, но аз лично съм доволна общо взето от безстоповата търговия. Ако е с по-голям риск сделката е добре, даже задължително да има стоп, разбира се.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз експертче ползвамкът отворя позиция и то автоматично ми слага стоп и лимит
tpsl-insert се казва![]()
Веднъж скъсах едни кабели към една станция на GSM оператор. Те на БТКто, но под наем за предаване на сигнала на оператора. Правех един път. И всички бяха категорични че няма никакви комуникации по трасето. А те на 20 см. закопани. Обадих се в БТКто да ги питам какви са и за какво са. Теглиха ми една майна. И след 2 дни дойдоха тези от оператора. Договора им бил 8 часа макс прекъсване на година!!Ясно. UPSа обаче не ти решава проблемите с интернета, щото като спре тока, не само рутера ми гасне - хайде да речем ще включа директно кабела в лаптопа, обаче обикновено гаснат и суичовете на доставчика, които са наблизо в града и се захранват пак на ток и интернета изчезва така или иначе. Така че както казва и Драгата - 5 лв/мес към мобилен оператор и имаш връзка, която не зависи от тока.
Размина ми се. Но и вината не бе моя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то е възможно и на Инста (или друг брокер) да спре тока или нета
ама то тогаз сигурно някакви компенсации ще има...![]()
не ми се е случвало досега май
те може и да спират ама то много бързо да прехвърля на друг
въпроса е всичките едновременно ако спрат ко се случва![]()