Тренда ще се обърне нагоре , ама искам да видя двойното по-високо дъно от 1.5200 и канал нагоре .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
таргет № 2 е с около 30 пипа над моментния връх. назад в темата го илюстрирах с графика
https://forum.bg/showthread.php?2794...=1#post1111764
Аз чакам 1.52 и от там дълго , дългосрочно до края на април ,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Вече може спокойно да скъсявате паунда от тези нива - 1.5430, защото мен точно тук ми затвориха поръчката.
Бях с къси с голям обем, но всъщност аз не помня да съм имал печеливша сделка при кабела?
Няма прошка...........няма.....Трябваш е да пада и вероятно ще пада, но как така ще пропусне възможността да ме фалира?
Яяяя, един шип нагоре и готово. Нищо, че на графиките си личи, че няма повод за такъв ръст.
Мога да се хвана на бас, че ако бях на дълги, то сега цената щеше да е под 1.5330 някъде. Гарантирано!![]()
Аз като по разумен трейдър ще изчакам поне до 1,5460 и тогава ще вляза почти с целия си акаунт който имам на друг брокер !!!1.5430, защото мен точно тук ми затвориха поръчката.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
penman (27-02-2015)
Нали виждаш как се държи паунда? Абсолютно шантава валута. Защо направих тази сделка ли? Ами цяла сутрин при нас в квартала беше като дискотека - няма ток, но през 10-15 мин. правят опит да го пуснат и след 20-30 сек. спира пак.
Имах поръчка на добра печалба, но когато дойде трайно токът тя вече беше на загуба. Да не говорим, че компютъра ми изрева на умряло от тези спираници и пусканици. Нормални човешки нерви няма как да издържат.
Наречето го стрес, шок, загуба на контрол, дори "шизофренична реакция", но в такива моменти човек прави "абсолютни глупости" и моите фалити са направо "цвете", защото подобни кризи водят до много по големи драми при други хора -
някои бият жените си или децата си, .............да не изреждам, но се търси отдушник с преобладаващо насилие. Аз поне се опитвам да "насиля пазара", но в такива моменти много много рядко имам частични успехи.................
П.П. Забравих да кажа, че се "мразя" и това ми е любимо състояние след нулиране на сметка.![]()
Май ще влиза в канал , ама да видим , днеска започва странно има шансове за добро движение , чакаме и тва е