Твое си е Петърчо, моя лимит е взет, сега съм на зрителската скамейка, към тоя момент чакам за нагоре нещо с плитък стоп да даде, ако не ще видим какъв акъл ще ми дойде
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
petar80 (26-02-2015)
Ами за късо си е, но все още си мисля, че еврото ще пада повече, там съм с повече поръчки.
Разби го днес, отнесе всички подкрепи като куцо пиле домат, аз така и нищо не направих тук
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Най-искам да начертае двойно дъно на дневна ай дано![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много добре направи и паунда, но както очаквах по-доброто движение беше при евро/долар.
Ами дано да го начертае двойното по-високо дъно до 1.521 и от там нагоре дългосрочно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.