Не казвам! Фръц!Успя ли да го спечелиш вече тоя комплект? Така много по-трайно ще си помним печалбите - като си купуваме по нещо всеки път. Загубите няма какво да ги помним - на едно голямо нищо какво да му помним?
**g, мерси за линка, тъкмо се чудех от кой филм беше тая дискусия.
Олег, яйцето и не може само да се снесе... фактите натежават в полза на кокошката.![]()
![]()
.................................................. ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти го купя аз тогава? Днес по погрешка пуснах голям обем, то пък взе че излезе за нула време лимита. После нарочно вече пуснах и още един такъв... Мога и няколко даже да ти купя, ако спреш да ми се фръцкаш. Как да не обичаме форекса и да не помним печалбите, особено такива лесни като мойта днешна ....
Пп: Ти пък ще ми купиш нещо като "сгафиш" така някой път - колеги сме, трябва да си правим услуги в трудни моменти.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-02-2015 на 23:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Опитвам се да разработя стратегия без стопове, където позициите се компенсират една друга, но в даден момент излизат на печалба (обикновено около по-голяма новина). Ще минат няколко месеца в демо тестове, но си заслужава чакането.А да се изясним (между другото много ви се посмях- айде и двамата сте славни, не само вие...
): хоби значи любимо занимание. Като ти е любимо не значи че не може да гледаш и сериозно на него и даже професионално. Ако слагаш нулеви/почти нулеви стопове рискът също не е голям - или печелиш или не печелиш, но и не губиш и ако не сред печелившите 5, няма и да си сред губещите 95. (тия % са много измислени според мен, но да приемем че е така - губещите са повече от печелившите). Малък риск може да се постигне и с малки обеми без стопове, но там по-сложен за обяснение метода. Най-важното е да имаш идея от правилни входове, посоки и изходи.
От друга страна, наред с риска (който може да се минимизира по-гореописания начин), във форекса са и едни от най-лесните пари, които може да се изкарат, стига да имаш определени знания кога, как и какво да правиш - но пък навсякъде е така - за да изкарваш добри пари е нужна и добра квалификация. Който иска още по-лесно - да ходи да мете улиците или да става общ работник - и там падат пари все пак.
Засега като ударя чертата загубите ми от форекс значително превишават печалбите, но компенсирам всеки ден, а някога мога и да изляза на нула. Щом са замесени много пари, време и нерви за мен не е хоби. Фотографията е хоби, форекса си е сериозно занимание.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе да, аз падам от небето, нали после ще ме хванеш да си го изработя в натураДа ти го купя аз тогава? Днес по погрешка пуснах голям обем, то пък взе че излезе за нула време лимита. После нарочно вече пуснах и още един такъв... Мога и няколко даже да ти купя, ако спреш да ми се фръцкаш. Как да не обичаме форекса и да не помним печалбите, особено такива лесни като мойта днешна ....
Пп: Ти пък ще ми купиш нещо като "сгафиш" така някой път - колеги сме, трябва да си правим услуги в трудни моменти.![]()
Уважавам подхода ти - където са замесени пари, шега не бива. Но аз пък досега не съм замесвала много пари във форекса, сигурно затова ми е забавно. Забавно ми е понеже съм си доказала, че мога от малко пари да направя много. 1000% на месец печалба да речем - всеки ден на равни порции, не случайно наведнъж. Но има много фактори тая печалба да се задържи, може и да не е толкова много всеки месец разбира се, даже със сигурност няма да е... но доста несериозно се занимавам - бе дълга е темата...Опитвам се да разработя стратегия без стопове, където позициите се компенсират една друга, но в даден момент излизат на печалба (обикновено около по-голяма новина). Ще минат няколко месеца в демо тестове, но си заслужава чакането.
Засега като ударя чертата загубите ми от форекс значително превишават печалбите, но компенсирам всеки ден, а някога мога и да изляза на нула. Щом са замесени много пари, време и нерви за мен не е хоби. Фотографията е хоби, форекса си е сериозно занимание.
---------------
И мойта стратегия е такава, само че преди беше ръчна, по принцип такъв ми е стила на търговия, после я открих и автоматизирана и реших че е по-добре робота да се мъчи вместо мен. Но още не съм я пуснала на реал - за да работи нормално и нискорисково трябва да се вкарат повечко пари, а за да вкарам повечко пари трябва да съм абсолютно убедена, че няма да ме издъни. За целта обмислям да вкарам и един екперт, който да затваря всичко като екуитито достигне определен % от баланса, че на тестовете прави и фалити, макар и доста рядко. .. Ти ли ще си я разработваш?
----------
Чакай де, не се знае още.Само ако не спазиш уговорката в допълнението - аз когато съм в беда и не ми услужиш с пари - тогава единственият вариант остава натурата, сори.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-02-2015 на 23:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Много дребен шрифта на този договор, я по простичко, като за компир като мен![]()
Едно таково по-добре............................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Eli2356 (25-02-2015)
Ти докато веднага мислиш за най-лошото явно няма да се споразумеем.- като от компир за компир толкова можахме явно. дребните шрифтофе често са най-важните, обаче другия път ще включа всичко в основния шфирт, белким се разберем от раз без очила.
----------
Подразбрах, че имаш неприятен опит с тях... но зависи точно с кой? моя се справя добре на тестовете... май трябва да проведем по подробен разговор някой път, че сега подразбрах и че си се запътил към леглото.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-02-2015 на 01:39
Уфф, пак сложно ми го казаТи докато веднага мислиш за най-лошото явно няма да се споразумеем.- като от компир за компир толкова можахме явно. дребните шрифтофе често са най-важните, обаче другия път ще включа всичко в основния шфирт, белким се разберем от раз без очила.
----------
Подразбрах, че имаш неприятен опит с тях... но зависи точно с кой? моя се справя много добре на тестовете... май трябва да проведем по подробен разговор някой път, че сега подразбрах и че си се запътил към леглото.![]()
![]()
.................................................. ..........................
И на мен това ми се чини, ама то по равно и от двата отбора! И враго требе да се поти
![]()
![]()
Eli2356 (25-02-2015), Emil Enchev (25-02-2015)