По-добре не мога да се сетя как може да се каже!Има хора-животни и хора-хора в тоя смисъл..................................
По-добре не мога да се сетя как може да се каже!Има хора-животни и хора-хора в тоя смисъл..................................
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Първите три неща може да си ги набавиш и директно - като червеите, защо ти е да се мъчиш с вторите - учене, усърдие, амбиции...? Явно нещо изкривено има в твойта философия за живота.Или мераците са ти несъразмерни на възможностите. Пак е за добре де - покрай първите три неща ще вземеш да се издигнеш и за вторите без да искаш.
Последна редакция от Eli2356 : 23-02-2015 на 22:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ти може и да можеш, аз не мога
Аз трябва да се потрудя за да ги получа, че само с усмивка не става![]()
Oleg (23-02-2015)
На мен ли ми го казваш? Мойта единствена мисъл в случая е да нямам допир с такива същества, но или съдбата е решила да ми прави все напук или са твърде много тия индивиди и трудно могат да бъдат избегнати.
----------
И аз даже се чудя как го казах... май имам някои проблясъци на човешка мисъл от време на време - не съм хептен жиУотно вече.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз не мога бе Олег - искам храна, ама поднесена ми в Бурж Ал Араб, искам вода, ама от Ниагарския водопад, за третото да не говоря какво искам, че там сам ми космически изискванията.Защо мислиш толкова се трудя и аз, макар и само словесно в момента.
![]()
А и само с усмивка не искам - ще вземе да ми се разчекне устата от усмивки като гледам какви са ми желанията...
Ай са - от това, което чета от теб, нямам впечатлението, че има такава опастност за теб....И аз даже се чудя как го казах... май имам някои проблясъци на човешка мисъл от време на време - не съм хептен жиУотно вече
Жалко, че дамите като теб останаха толкова малко във форума....![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Eli2356 (24-02-2015)
A-бе знаех си, че е много философска темата![]()
Без много много да му мисля
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (24-02-2015)
Meн честно казано въобще не ме притеснява броя и качеството на дамите тук. макар че и аз бих се радвала да са повече. Важно е че мога да общувам с други почитатели на любимото ми хоби и то по един много забавен начин.
----------
Понякога са ми малко странни шегите.и на мен ми се струва, че съм по-близо до хората, отколкото до животните. макар че много обичам животните - животни.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.