Като нищо Сигурно са го вързали към сървера на бенча и продава по аск пък купува по бид
Пък както викаш може и изобщо да не търгува ,а пък юнаците от сървар администрацията на бенча да му надписват сделките
С върха на молива много бакии са оправят, да знаеш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакстен в снощи пуснах експерта супер скалпера и резултата е отчайващ
върна ме в почти изходна позиция
вече съм го изтрил и не искам да чувам за него![]()
Spekulanta (15-06-2015), kypa (21-04-2016)
Най добре е когато сам си открил топлата вода
И си търгуваш ти
Без никакви роботи и не знам ти какво друго ........
Нито един милиардер на този свят не е успял да забогатее с робот
Прочети статистиката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
Ми като не слушаш да му даваш от напреде "заето", така се получава
Виж моята машинка избила от 7000 до 11100 ма да видим до кога ще е така
Трудно са плува вав върел със сярна к-на![]()
може и да си прав но като нямам време реших да сложа на едната сметка едно старо роботче
но то ме издънисега трябва да възтановявам загуби
![]()
kypa (21-04-2016)
обикновено така се получава с ботовете.. а най-интересното е, че на демо вървят много добре и в момента който ги пусна на реална, и и разказват играта..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
По принцип моите продукти показват еднакви резултати на демо и на реал
Нямам притеснение ако съм пробвал и изпитал един бот на демо след това да го пусна на реал
Тези ботове при които има разлика са такива щото при тях печалбата е в малко пипсове и по принцип тя зависи от големината на спреда и изкуствената волативност на тестера
Ако бота търгува вътредневно или на по голям период тези разлики между демо и рал не с усещат
kypa (21-04-2016)
абе тоя пичага дето е на първо място в състезанието не си играекакви са тея проценти какво е това нещо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)