"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
в тези състезания , няма как да знаеш дали всичко е ОКучастниците.. а Бенча се вътрят с 2 000 лева.. егати глупаците.................
в крайна сметка , може винаги да се направи гаф![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
Най-добрата сделка до момента, от всички,които разгледах. Браво!
http://www.benchmark.bg/contest/**re...p?id=990043396
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
аз отпаднах вече.. ако някой е напред в класирането да казва да викаме за него..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
добре де.. никой ли не остана в класирането.. то вярно, че в този форум останахме 20-на човека ама все някой трябва да е в класацията..
kypa (21-04-2016)
аз не мисля , че има някой който сериозно би гледал на това , търговията не е състезание и дори някой да е влизал , то явно е стрелял на посоки - без много да му мисли .добре де.. никой ли не остана в класирането.. то вярно, че в този форум останахме 20-на човека ама все някой трябва да е в класацията..
kypa (21-04-2016)
аз се бях отнесъл съвсем сериозно към моята сметка.. поне първите дни.. после стана ясно, че няма как да догоня първите с нормална търговия и от вчера увеличих рязко обемите.. днес резултата е налице..![]()
kypa (21-04-2016)
пръв си така ли ? радвам се , все така да я карашднес резултата е налице..![]()
kypa (21-04-2016)