у пааааааааа тииииии мамиш с демото дай риала поне бреКАК ДА СНИМАМ .............. левия монитор ...........
http://s18.postimg.org/td3yvk1xl/image.png
imag
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
Натискаш...CTRL и PrintScrn едновременно и после го лепиш с CTRL и V
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
Ми то и тази машинка дето е в състезанието не е доработена и е само за проба ,но от време на време и става нещо и почва да кърти пипсове ,та ако се случи такъв период може и да завърщи на +30000 до +50000 , но то си е до късмет
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ихааааязе днес захлебих 737% пичалбабраво само така да ги удряш банкерите по муцуната с 737 процента ( че добре идва на клавиатурата да се изпише , малко по диагонал ..)
)
kypa (21-04-2016)
ти спомена преди време за нея ....... аз съм прос и на ръка ............................................
kypa (21-04-2016)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)