Сакси ..................249 ти ли си ............................ или
----------
минаваме на вабанк и квот стане . ма то това не е търговия , а касапница ...................
kypa (21-04-2016)
Рано е за вабанк според мен, последните ден два, дотогава може и сам да се фалира
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
Този,дето е на първо място влиза с 200лота за по 4пипса
Представяте ли си с тия 200лота да хване движение от 50-60пипса...хващане няма да има
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
Той вече е набрал инерция.
Ако продължава с това темпо,с голям обем за малки пипони, може и да се задържи.
Ама рано е още,има време,ще го видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
Аз така стартирах съзстезанието - ол-ин
Ама много се бях напрегнал около реалната бенчова и не ми се занимаваше със състезанието, защото е ясно, че трябва доста време да му отделяш дневно, за да гониш първите..
Novak, ти там ли си?
kypa (21-04-2016)
то аз първите дни бях с нормална търговия.. на третия реших и аз олл-ин за влизам щот първите нямаха стигане.. и на четвъртия бях извън класацията..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
още ли си в играта .................................................
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)