Аде бре Сичките ли окапахте от тоя конкурс
само аз ли останах да се боря с вятъра![]()
Аде бре Сичките ли окапахте от тоя конкурс
само аз ли останах да се боря с вятъра![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
saxsten, А има наш човек на първа страница, .................................................. .
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (21-04-2016)
Не съм влизала днес. Кой е нашият човек?
Аз окапах.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
Е, сега неудобни въпроси, те може да са повече от един , ама да си трайкат
kypa (21-04-2016)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
ААААА, казах ли ви аз че много наши хора ще изскочат, ника на форума на кое място е
kypa (21-04-2016)
Бреййййй браво бе!
Ти да видиш къде отишъл....
Поздравления![]()
kypa (21-04-2016)