Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
kypa (21-04-2016)
могат но няма смисъл Ако роботя печели по добре да си е само един
Аз имам една недоработена машина по Дакса
Пуснах я снощи и вече е изгубила -0,04 % от акаунда
Проблема е че за сега работи на приливи и отливи
Ако месеца е добър прави 1000% плюс ако не е добър губи
Така че каквото се случи Всичкото е късмет
Иначе целия конкурс ми се види като някаква много елегантна и много проста шашма
Според мен не е възможно за 2-3 дена да увеличиш аксаунда 1000%
Защото ако го можеш това на демо ще го можеш и на реал
А тогава от просто по просто е през 2- дена да търгуваш със 100 долара и като направиш 1000 долара да си събираш паричките
От 2- 3 опита все един ще е успешен ,което значи все ще си на добра печалба
Да ама не![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
малко вдигнах вчерашната позиция и от 117-то вече съм на 88-мо място.. но като цяло вече играя за спорта.. тези първите са недостижими..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (21-04-2016)
Има време, гледам сега от 800 процента първите са паднали на 500 и има някакво разместване в началото, днес еврака бая народ май е застрелял
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (21-04-2016)