Последна редакция от disel84 : 21-02-2015 на 21:18
Пробвай, няма да съжаляваш
Аз преди се мъчих с домат, кис мляко, диня...с домат най-леко беше. Обаче сега е направо като десерт
Кофичката ми за деня, гарантирано си я приемам без да се мъча
malivatha66 (21-02-2015)
ку няма блендер таз рецепта на Олег може и у един буркан от лютеница (с капачка с винт дет са) да се направи кът у шейкър само требе да се клати малко повече време докът се разбий изварата и ако се туря лед да не се турят големи буци, че може да се пукне бурканя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едва ли ще стане без блендер. При мен става кремообразна и изобщо не се усеща. Подобно на разтопен сладолед е
да без блендер няма начин да се разбие като хората аз и тоя протеин дето ти казах за 16 кинта го взимам и него в блендера го слагамедин банан или друг плод с прясно мляко и захар и става супер иначе не е добър на вкус много
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (21-02-2015)
Сложи и една вафла мура с фъстък, за това дето се римува с мура
Можеш да пробваш
Но не си падам по мъжките компании. Ако ще е групов спорт, по-добре с девойка на плуване си мисля
Че и басейна ми е на има/няма и 10минути от нас.
Спорта изгражда характер и дисциплина , спортистите са много уравновесени хора или поне тези които познавам са такива
Не мисля и да пробвам
Колкото до мъжките компании има неща, за които не може да си говориш с жена без да останеш простак в нейните очи
Плуването е хубав спорт, който развива всеки мускул А и виждаш жените без грим на какво преличат в действителност
Интересно ми е за какво ми е късно ???
ПП видях. Как да ми е късно ва , че няма в най-хубавите ми години да сложа "оковите"