Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А според вицето ни Томислав Дончев някакви укри са ни освободили- чичко гугъл рече че тогава така са наричали хохолите демек украинците- а доскоро се смеехме на македонците как подменят историята
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Кое е глупост, че не разбрах, това дето се случи и даваха по нашто ТИВИ ли- ами такива са ни явно управниците- глупави
ти чули той да говори или дори да го представят на хората
я кажи ти къде чу той да говори и въобще да се говори за русия
че то дори от страх не разказаха кой знае какво за това освобождение
само понтаряха че сме се освободили на тази дата а факти подробности ???????????
Нещо казаха ли за шипка ,батак,копривчица,кървавот писмо ?????
ти кажи кое глупост????????????
ми да си слушал бе,церемониите бяха публично обявени............ти чули той да говори или дори да го представят на хората
я кажи ти къде чу той да говори и въобще да се говори за русия
че то дори от страх не разказаха кой знае какво за това освобождение
само понтаряха че сме се освободили на тази дата а факти подробности ???????????
Нещо казаха ли за шипка ,батак,копривчица,кървавот писмо ?????
ти кажи кое глупост????????????
................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти и стил, ама това са несавместими неща- възпитанието и нормалната комуникация са ти неприсъщи
е аз ще ти предлагам....но ми идва по-добра на ум , ето тази : " ggggggggggggggggggg "....на мен много ми допада....предложи по-подходяща............
щом мислиш,че един посланик може да присъства на държавна церемония,като обикновен гражданин..............![]()
Такава ни е политиката колкото и неуместни да ни се виждат някои неща
Пращаме войска в Украйна за учение на НАТО
дссссссссссссссссссссс