Що бе Олег предполагам несъм единственият но аз си споделих
Точно от трейдинг си взех един мецан но 86–та наскоро и акумолатор му взех и нови змни гуми
Не че да се хваля далеч съм от мисълта за хвалба но просто така се наложи спешно да си взема кола щото един майстор ми прецака
блока на опелчето а зимно време аз нямам никаква работа и се наложи да тегля от бенча заработка от три месеца и сега дори се налага всяка седмица да тегля .Към момента това ми е единствения доход![]()
L1914 (22-02-2015), Emil Enchev (22-02-2015)
Аз съм си живяла тук в къща в града и трябва да ти кажа, че съвсем не е толкова тихо колкото си мислиш...
Като малка съм играла на РЪБ-че на улицата с децата и от време на време минаваха коли...а сега баба си живеят там и е като магистрала вече от коли и шум. То и не оставам там да спя вече де...но не е тихо.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафче, ако искаш да виддиш разликата, то трябва да ми дойдеш на гостиАз съм си живяла тук в къща в града и трябва да ти кажа, че съвсем не е толкова тихо колкото си мислиш...
Като малка съм играла на РЪБ-че на улицата с децата и от време на време минаваха коли...а сега баба си живеят там и е като магистрала вече от коли и шум. То и не оставам там да спя вече де...но не е тихо.![]()
ц
ППП има къща и къща![]()
Класика, спомени от детството http://detstvoto.net/index.php?newsid=2057Аз съм си живяла тук в къща в града и трябва да ти кажа, че съвсем не е толкова тихо колкото си мислиш...
Като малка съм играла на РЪБ-че на улицата с децата и от време на време минаваха коли...а сега баба си живеят там и е като магистрала вече от коли и шум. То и не оставам там да спя вече де...но не е тихо.то сега много коли, много мотори!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-02-2015)
Това с къщите не ми го хвалете, някой ден може би, но към този момент не ме влече
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark