Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На чичо Брукс схемите се реализираха успешно..https://forum.bg/showthread.php?2763...=1#post1103699
Лошото е, че не бях в играта, когато трябваше.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес е неделя, не се работи, дори и аз почивам
Стига с тези графики и чертожнически неща !!!
----------
Ти на дневна графика ли си минал ?На чичо Брукс схемите се реализираха успешно..https://forum.bg/showthread.php?2763...=1#post1103699
Лошото е, че не бях в играта, когато трябваше.
Не ти ли е много чакането ?
nnikos (22-02-2015)
Що дори и ти Олег?
Нали с търговия само се храниш или и друго бачкаш?
----------
Не, на малките си цъкам, просто там видях нещо, за което точно бях чел в БУКВАРАТи на дневна графика ли си минал ?
Не ти ли е много чакането ?![]()
Браво бе всички си взехте хубави коли от форекс само аз ли се прецах с моя дядо мецан
Сега трябва да се накарам едно хубаво на бенча другия път да отпусне повече гювеч![]()
Emil Enchev (22-02-2015)
Цццц не
Взеха ми книжката (жълтата)![]()
![]()
Бат Емо, тук съм![]()
Нито кака съм пипал (защото съм верен на еф4е-то), нито чашката...... но я има вероятността да съм излъгал поне за едното
![]()
Фафче, ако живееш в къща няма да имаш подобно проблемиСтанах защото ме събудиха
Има долу един съсед, който взе баща си да го гледа и човека е с деменция...като се разчукал с нещо..ама блъска този дядо по стените ли ...по вратите ли
и това поне час, докато се приберат децата му...уффф
Та как да спи човек?
Къде да ги пускам гълъбчетата?![]()