Отговорих,на това..А,и много пъти си натрапвал симпатийте си към тази марка.
Че и аватара ти е такъв.Попитах в Балкан Стар,дали плащат на некой си олег,да ги рекламира....
Ами,отговориха ми,през смях,че такова нещо няма...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тя марката е ясна ............. мечтите са безплатни.
Me4oBikov (21-02-2015)
В 23 часа си звънял в Балкан Стар ?
Артик, ти за фенове на дадена марка не си ли чувал ?
А Мерцедес няма нужда от реклама, репутацията му я осигурява![]()
Ти,за това немай,грижи...
Виж,сега какво ти уредих...есента,на Пирин Голф,има турнир на марката.Издействах ти покана,щото тогава докарват една дузина коли,за тест драйф..
Ще,се повозиш на воля...нема да се косиш.Само,ми напомни...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (22-02-2015)
рано си станала видяхме и твоито 11200 ..........................ахан .пусни и гълъбчетата да се разходят малко
Станах защото ме събудиха
Има долу един съсед, който взе баща си да го гледа и човека е с деменция...като се разчукал с нещо..ама блъска този дядо по стените ли ...по вратите ли
и това поне час, докато се приберат децата му...уффф
Та как да спи човек?
Къде да ги пускам гълъбчетата?
пуснах ти ги по ел. пощатаСтанах защото ме събудиха
Има долу един съсед, който взе баща си да го гледа и човека е с деменция...като се разчукал с нещо..ама блъска този дядо по стените ли ...по вратите ли
и това поне час, докато се приберат децата му...уффф
Та как да спи човек?
Къде да ги пускам гълъбчетата?................................